OBJECTIUS

Tres són els principals objectius que pretenem aconseguir en aquesta web.

  • El primer objectiu és divulgar, difondre i donar a conèixer al públic general l'existència d'aquesta séquia, de la seua comunitat de regants i de tot allò relacionat amb els distints paisatges culturals que han ocupat i ocupen aquest territori, a través d'una mirada complexa i transdisciplinar. Es a dir, anem a conèixer els paisatges culturals de la Séquia des de moltes mirades distintes i, a més a més, sense perdre mai de vista el marc regional o general que alberga aquesta comarca i aquesta gran regió peninsular.
  • El segon objectiu és permetre la participació ciutadana en distintes àrees o blocs de la pròpia web, ajudant a democratitzar la recuperació del patrimoni, de la memòria històrica i dels processos de cooperació i col•laboració entre veïns, visitants i amics d'aquest territori. També crear noves eines que milloren la cohesió social i l'aprofundiment en mecanismes d'intervenció sostenible i ecològica sobre el nostre entorn.
  • El tercer objectiu és que tota aquesta informació, sabers i continguts relatius a la séquia i el seu territori, ens ajudem a millorar la preservació medi ambiental i patrimonial de l'horta de València, proporcionant un interessant banc d'informació i experiències a disposició de la ciutadania i de la comunitat internacional.
Fundació Assut

Col·laboradors | Avís legal
©2013 Paisatges Culturals a la Reial Séquia de Montcada
© 2013 Fundació Assut